KYNOLOGICKÁ REVUECACIT & GRAND PRIX | BOXER | BOXER magazin | BOXER PUPPY | FENDER EDDA
DEUTSCHER SCHAFERHUND | CHIHUAHUA | CHIHUAHUAPUPPYCAVALIER KING | MOPS / PUG

 

 

 
HOME PAGE
FOTBAL STADION
NYOM KÖVETÉS
EREDMÉNYEK
Slovakia
Germany
English

GRAND PRIX KYNOLOGICKÁ REVUE

KYNOLOGICKÁ REVUE NAGYDÍJA

Fotbalstadion MŠK Vrbové

SVV1, IPO 1, IPO 3 - CACIT - FCI, CACT - SK

 

Versenyosztályok:

-          IPO3,  elérhető címek CACIT-FCI a CACT-SK

-          IPO1,  magasabb vizsgaeredménnyel rendelkező kutyák
is részt vehetnek

-          SVV1,  magasabb vizsgaeredménnyel rendelkező kutyák
is részt vehetnek

Az IPO 3 ágazatban elérhető: a CACIT (FCI), nemzetközi champion cím váromány. Ennek feltétele, hogy a versenyző a legmagasabb pontszám elérése mellett, megszerezze (az FCI minősítési besorolása szerint), a “kitűnő“ vagy legalább a „nagyon jó“ minősítést is. A második helyezett: azonos feltételekkel az előzőekben leírtakkal a R.CACIT címet szerzi meg. Azonos pontszám esetén a versenyzők között az őrző-védő fázisban elért eredmény dönti el a sorrendet.
Az IPO 3 ágazatban elérhető: a CACT (SK), Szlovákia champion cím váromány, minden fajtának. Ennek feltétele, hogy a versenyző, az adott fajtánál, a legmagasabb pontszám elérése mellett, megszerezze (az FCI minősítési besorolása szerint), a “kitűnő“ vagy legalább a „nagyon jó“ minősítést is. A második helyezett: azonos feltételekkel az előzőekben leírtakkal a R.CACT címet szerzi meg. Azonos pontszám esetén a versenyzők között az őrző-védő fázisban elért eredmény dönti el a sorrendet.
Az IPO 3 ágazatban kiadásra kerül: az EURÓPA DERBY GYŐZTES“ cím, a 2002. évben született legmagasabb pontszámot és egyidejüleg az FCI minősítési besorolás szerint, a „kitünő“ vagy „nagyon jó“ minősítést elért kutyának. Azonos pontszám esetén a versenyzők között az őrző-védő fázisban elért eredmény dönti el a sorrendet.
Az IPO 3, IPO 1 és SVV 1-es ágazatban kiadásra kerül: a FAJGYŐZTES cím, külön-külön minden fajta mindazon kutyái számára, amelyek a fajtán belül (minősítés és pontszámtól függetlenül) a legjobb helyezést érik el.
Az SVV 1 ágazatban, a legmagasabb pontszámot megszerő rottweiler, „SZLOVÁKIA ROTTWEILER BAJNOKA“ címet szerzi meg.
Minden kategóriában (IPO 3, IPO 1 és SVV 1-ben), az őrző-védő fázisban legmagasabb pontszámot elérő versenyző a „Z POLYTANU TROPHY Győztese“ címet kapja. Azonos pontszám esetén az összetett versenyben elért eredmény dönti el a sorrendet.
Minden kategóriában (IPO 3, IPO 1 és SVV 1-ben), az fegyelmező fázisban legmagasabb pontszámot elérő versenyző a „PEDIGREE CUP Győztese“ címet kapja. Azonos pontszám esetén az összetett versenyben elért eredmény dönti el a sorrendet.
Minden kategóriában (IPO 3, IPO 1 és SVV 1-ben), az fegyelmező fázisban legmagasabb pontszámot elérő versenyző a LUCUS CUP Győztese“ címet kapja. Azonos pontszám esetén az összetett versenyben elért eredmény dönti el a sorrendet.
Minden kategóriában IPO 3, IPO 1 és SVV 1 a legjobban elért hejezésnél 18 éves korig „ANKA JUNIOR CUP“ címet kapja.

MÓRIC BENYOVSKÍ címét, VRBOVÉ polgármesterétől – minden külföldi versenyzőnek a legtöbb elérhető pontszámmal minden kategóriában. Az azonossan elért pontszámoknál meghatározó a magasabb osztájban való indulás vagy az összben elért magasabb helyezés.

BOXER magazin CUP – címét a legjobban elért helyezésben minden kategóriában elért pontszámoktól függetlenül Boxer fajtának.

A címek kiadása: a nemzetközi és nemzeti hatályos rendelkezések alapján történik.

 
 

NAJ.sk